Op zoek naar nv?

 
nv
 
SIAT Benelux staat voor duurzaamheid, kwaliteit, kennis en innovatie.
SIAT Benelux staat voor duurzaamheid, kwaliteit, kennis en innovatie. Als toeleverancier van Siat verpakkingsmachines is Gilpack als specialist het aanspreekpunt voor meer dan 350 ergonomische, eenvoudig te bedienen modellen voor de einde-lijn verpakkingsafdeling. Siat biedt onder meer een gevarieerd assortiment voor dozensluitmachines, palletwikkelmachines, krimp en sealmachines en omsnoeringsmachine.
SIAT Benelux staat voor duurzaamheid, kwaliteit, kennis en innovatie.
SIAT Benelux staat voor duurzaamheid, kwaliteit, kennis en innovatie. Als toeleverancier van Siat verpakkingsmachines is Gilpack als specialist het aanspreekpunt voor meer dan 350 ergonomische, eenvoudig te bedienen modellen voor de einde-lijn verpakkingsafdeling. Siat biedt onder meer een gevarieerd assortiment voor dozensluitmachines, palletwikkelmachines, krimp en sealmachines en omsnoeringsmachine.
Wij trekken uw plan Vandenbussche Bouw Aalter.
Erkende klasse 8 aannemer voor uw bouw en renovatieprojecten. Vandenbussche NV uit Aalter specialiseert zich in het bouwen en verbouwen van kantoren, appartementen, woonprojecten, zorgcentra, sportcomplexen, scholen. Samen zoeken we naar de juiste bouwoplossing voor uw project. Wij denken met u mee. Wij trekken uw plan. Ontdek onze projecten Neem contact op. Project in de kijker. School VISO en Projectontwikkeling. In de Jan-Baptist Guinardstraat, in het centrum van Gent, bouwt Vandenbussche een nieuwbouw school met daarbij 11 stapelwoningen en 10 appartementen. Klik hier
Partner in dakdichting EGD nv.
EGD nv heeft door de jarenlange expertise een uitmuntende adviesfunctie opgebouwd inzake platte daken, groendaken en gevelbekleding, dit met name in het segment van de grotere oppervlakten voor de bouwsector en KMO. Alle projecten worden echter nog steeds minutieus opgevolgd door Marcel, Noël en Joël Eyckens. meer informatie
De Vlaamse Waterweg nv.
Advies op maat. Bedrijventerreinen en kaaimuren. Natuur in het water. Natuur langs het water. Recreatie op langs het water. Recreatie op het water. Recreatie langs het water. Troeven van de binnenvaart. Advies op maat. Bedrijventerreinen en kaaimuren. Fietssnelweg F1 Antwerpen Brussel.
Dejonghe nv Steengoed in bouwmaterialen.
Ons aanbod in bouwmaterialen. Dejonghe, al meer dan 35 jaar ervaring in bouwmaterialen. Dejonghe NV is uw partner in kwaliteitsvolle bouwmaterialen. Met jaren lange ervaring en een ruim aanbod in keramische en natuurstenen tegels hoeft uw nergens anders naar toe voor u vloeren of terrassen.
Naamloze vennootschap nv Uw bedrijf beheren Business.belgium.be.
In België wordt de nv gekozen als vennootschapsvorm voor grote ondernemingen, maar ook voor kmo's, omdat het in een nv mogelijk is om aandelen aan toonder uit te geven en deze aandelen vrij over te dragen. Anders dan bij de personenvennootschappen vcf, bvba speelt de persoon van de aandeelhouder in principe geen belangrijke rol.
Nieuw wetboek vennootschappen: Wat verandert voor je NV? Nieuw wetboek vennootschappen: Wat verandert voor je NV?
Het nieuwe wetboek is een mooie kans om je vennootschap meer op maat uit te werken. Wij onderzoeken graag de opportuniteiten van de nieuwe wet voor jouw NV. Het is een goed idee om op tijd te bekijken welke kansen de nieuwe wet voor je nv biedt.
live.
Overslaan en naar de inhoud gaan. FR EN PT NL NB. Footer Small Print Menu. Terms of Use. Company regulated news. Company regulated news. Company regulated news. Nordic Alternative Bond Market. Company regulated news. Company regulated news. Company regulated news.
Wat is een naamloze vennootschap nv? Zelfstandigen in Vlaanderen.
Een nv oprichten. De hervorming van het vennootschapsrecht heeft, wat de oprichting van de nv betreft, weinig gewijzigd. Wel is het mogelijk dat één persoon de nv opricht en bovendien volstaat ook één bestuurder. Hiernaast kan je het moeilijker maken om deze bestuurder af te zetten, waardoor de nv ook voor familiebedrijven een geschikte keuze is.
De naamloze vennootschap nv Ondernemen Notaris.be. icon-calculate. icon-adressbook.
Enerzijds kan een nv nu opgericht worden met één vennoot vroeger waren er altijd meerdere bestuurders nodig, wat een aantal praktische problemen kan voorkomen en anderzijds zijn er ook een paar wijzigingen en nieuwe mogelijkheden aan het bestuursmodel van een nv.
Het bestuur in de NV Titeca Accountancy fiscaliteit. Titeca Accountancy. logo-mobile.
Met de invoering van het Wetboek van vennootschappen en verenigingen zorgt de wetgever ervoor dat men in een NV voortaan kan kiezen tussen drie bestuursmodellen: 1 het monistisch bestuur, 2 de enige bestuurder of 3 het duaal bestuur. Voor vele NVs dus nuttig om even stil te staan bij de nieuwe bestuursmodellen.
Oprichting NV Richt meteen je naamloze vennootschap op. check. license. user. users. download. upload. exit-up. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. youtube. twitter. instag
De naamloze vennootschap NV. De NV kan zowel slechts één oprichter als meerdere oprichters tellen. BEGELEIDING OPSTART NV. Ondernemingoprichten zorgt voor de begeleiding bij de oprichting van je NV. Wij adviseren je als cliënt over de mogelijke keuzes die gemaakt kunnen worden bij het opmaken van de oprichtingsakte.
NV D.I.C.

Contacteer ons